Clubul Sportiv Măgurele nu doar că și-a deschis porțile pentru antrenamente, dar și a dat și startul înscrierilor, atât pentru grupele de fotbal, cât și pentru Secția de box.
Ca și micii artiști ai Clubului Copiilor Măgurele, și sportivii legitimați la CS Măgurele au demonstrat că perfomanța poate fi atinsă – e drept, cu multă voință, ambiție, muncă, seriozitate și implicare – chiar într-o perioadă relativ scurtă de timp și la vârste foarte fragede. În prezent, peste 100 de sportivi sunt legitimați la CS Măgurele.

Iar numărul acestora este de așteptat să crească, inclusiv cu “pitici” cu vârste cuprinse între 5 și 7 ani. Conducerea CS Măgurele a anunțat că intenționează să formeze, în premieră, o nouă grupă de fotbal pentru copii din aceste categorii de vârstă. Aceasta va putea deveni, însă, funcțională doar în condițiile în care se vor înscrie suficient de mulți copii. Așadar, pentru a-și înscrie micuții în cea mai nouă grupă de fotbal a Clubului Sportiv, părinții trebuie doar să transmită un email pe adresa asociatiasportiva@primariamagurele.ro, în care să-și exprime intenția de înscriere a copiilor și să transmită datele (nume, prenume, număr de telefon) pentru a putea fi contactați de reprezentanții clubului.
În plus, copii și tinerii care doresc să devină membri ai Clubului Sportiv Măgurele la grupele de fotbal deja existente, dar și la Secția de box pot contacta reprezentanții clubului la adresa de email asociatiasportiva@primariamagurele.ro sau la numerele de telefon:
* 0770.638.285 (CS Măgurele)
* 0723.284.587 (Sorin Buzatu – Juniori A)
* 0723.200.428 (Dan Ciurea – Juniori C)
* 0722.435.848 (Cristian Neacșu)

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *